Warning: include(/var/www/vhosts/55/234356/webspace/httpdocs/roaldottensportrevalidatie.nl/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-base.php): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/53/234356/webspace/httpdocs/roaldottensportrevalidatie.nl/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache.php on line 95 Warning: include(): Failed opening '/var/www/vhosts/55/234356/webspace/httpdocs/roaldottensportrevalidatie.nl/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-base.php' for inclusion (include_path='.:/php/includes:/usr/share/pear:/usr/libexec/php4-cgi/share/pear') in /var/www/vhosts/53/234356/webspace/httpdocs/roaldottensportrevalidatie.nl/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache.php on line 95 Warning: include_once(/var/www/vhosts/55/234356/webspace/httpdocs/roaldottensportrevalidatie.nl/wp-content/plugins/wp-super-cache/ossdl-cdn.php): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/53/234356/webspace/httpdocs/roaldottensportrevalidatie.nl/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache.php on line 118 Warning: include_once(): Failed opening '/var/www/vhosts/55/234356/webspace/httpdocs/roaldottensportrevalidatie.nl/wp-content/plugins/wp-super-cache/ossdl-cdn.php' for inclusion (include_path='.:/php/includes:/usr/share/pear:/usr/libexec/php4-cgi/share/pear') in /var/www/vhosts/53/234356/webspace/httpdocs/roaldottensportrevalidatie.nl/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache.php on line 118 Werkwijze | Roald Otten Sportrevalidatie

Werkwijze

Bij J&C Sportrevalidatie werken wij net iets anders dan de gemiddelde fysiotherapeut. Wij hebben namelijk het gemeenschappelijke doel om patiƫnten en sporters optimaal te begeleiden volgens een totaalconcept. Deze werkwijze houdt in dat er niet alleen gekeken wordt naar de (fysieke) klacht en de mogelijke behandelmethodes hiervoor, maar vooral naar de oorzaak van de klacht. Op deze manier worden recidieven voorkomen en het presteren bevorderd. Bovendien zal er veel aandacht zijn voor het totale functioneren: op maat gegeven trainingsadviezen en begeleiding op het gebied van voeding. Hier kan onder andere het multidisciplinaire team van J&C Sportrevalidatie je in ondersteunen.

Het behandelplan en revalidatieschema wordt altijd gemaakt in relatie tot de sport die je beoefent. Aspecten als lenigheid, kracht, coƶrdinatie, snelheid en uithoudingsvermogen worden verwerkt in dit schema. Indien nodig zal er worden overlegd met je eigen trainer.