Wie ben ik?

Mijn naam is Roald Otten en ik kom oorspronkelijk uit Heerenveen (Ja, ik ben een Fries :)). Nadat ik in 2008 ben afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hanze Hogeschool in Groningen, heb ik twee jaar lang gewerkt bij de Flyers (ijshockey) en in een fysiotherapie praktijk in Heerenveen.

In 2010 ben ik verhuisd naar Qatar om te gaan werken bij Aspetar, een sportmedisch ziekenhuis, en later ook bij het Nationaal Olympisch voetbal team van Qatar. Door dagelijks te werken met atleten in een setting met de beste fysiotherapeuten, sportartsen en chirurgen, heb ik in 6 jaar tijd veel ervaring opgedaan.

In 2018 heb ik mijn Masters of Science in Sports Physiotherapy afgerond aan de University of Bath, te Engeland.
Bij mijn terugkeer naar Nederland (november ’15), heb ik er voor gekozen om aan de slag te gaan bij J&C Sportrevalidatie (locatie Health City Amstelveen) omdat de manier van werken exact aansluit op mijn visie. Als fysiotherapeut behandel ik namelijk niet alleen klachten, maar de totale patiënt. Door kennis te combineren met een persoonlijke aanpak haal ik het maximale uit mijn patiënten, om op die manier zo snel mogelijk het gewenste niveau van functioneren te bereiken.